Jeg er 26 år gammel, utdannet sivilingeniør og kommer fra Bud ytterst ute på Romsdalskysten. Her har jeg vokst opp med Hustadvika som nærmeste nabo og man kan si at jeg er vant med å være ute i dårlig vær. Men selv om jeg har vokst opp på kysten har jeg begrenset med seilerfaring og jeg tenker at dette året kommer til å ha en bratt læringskurve.

_DSC38032018-7582018-10869-2
_DSC34292018-3842018-10495
untitled-189

Etter videregående flyttet jeg til Trondheim for å studere kybernetikk ved NTNU. Samtidig som jeg var student tok jeg dykkersertifikatet og ble sammen med Ole André medlem av NTNUI sin dykkegruppe. Det var gjennom dykkergruppen vi ble kjent med Henrikke og Lars, og sammen har vi hatt mange fine dykkeopplevelser. Etter at masteren var levert flyttet jeg og Ole André videre til Oslo for å jobbe. Her ble det to og et halvt år i storbyen før vi vendte nesen tilbake til hjemtraktene.

Jeg synes det er spennende å prøve nye ting og vil helst ikke være noe mer pysete enn andre, men det er ikke alltid like lett å ta steget ut av komfortsonen. I løpet av året langs norskekysten håper jeg å få mange muligheter til å utfordre meg selv og tøye mine egne grenser.