fotografit-logo

Fotografit er leverandør av undervannshus og lys til kamerautstyret vårt, slik at vi kan bruke det under vann. Lars hos Fotografit har alltid god oversikt over hva som er det mest passende utstyret, og vi er alltid fornøyd med servicen vi får derfra. For vår ekspedisjon bruker vi Nauticam A7iii hus med WACP og NA monitor hus for SmallHD 502 Bright.

Qnap_Logo_2004.svg

Qnap er leverandør av lagringstasjoner for store datasystemer. Siden vanlige HDD disker ikke tåler belastingen av risting og slag fra livet ombord i en seilbåt bruker vi et SSD Raid 5 oppsett i en TVS-882ST3 enhet. Her lagrers alt vi har av bilder og video gjennom hele året.

Frivannsliv2018

Frivannsliv leverer mye av fridykkerutstyret til ekspedisjonen og har hjulpet oss med mange gode tips om valg av utstyr.

Tools Molde leverer verktøyet vårt fra TengTools som vi ikke kunne vært foruten. Det er alltid noe å fikse ombord på en seilbåt.

Bilpleiekongen leverer alt av poleringsutstyr til ekspedisjonen som vi bruker til å holde seilbåten blank og fin. Selv om de heter Bilpleiekongen er alt av kvalitetsutstyret også suverent til båt.

norengros

NorEngros leverer det meste av forbruksutstyr til ekspedisjonen som feks. papir, såpe og renholdsartikler.

sea-logo-kvadratisk

Seatronic leverer mye av båtutstyret til ekspedisonen.

safenor

Safenor importør av dykkerutstyr og leverer noe av utstyret til ekspedisjonen.

fræna trykk

Frænatrykk har levert printen til navnet på båten vår Havblikk og Instagram brukernavnet vi har på seilbommen.